LUNCHKAART
Combinatie van klassiekers
De lunch is minder Mediterraan getint, maar de combinatie van klassiekers, pizza’s, broodjes en salades zorgt ervoor dat er keuze is voor iedereen.
SOEPEN
Tomaten uit de houtskooloven met crème fraiche, basilicum en croutons
huisgemaakte courgette soep met pimenton
ANTIPASTI
Plank met selectie van vlees, vis en vegetarisch ( vanaf 2 pers. )
SALADES
* Alle salades worden geserveerd met zuurdesem brood en boter
Burrata di bufala met serranoham, vijgen, pijnboompitten en crème di balsamico
gemengde salade met gerookte makreel, rode bietjes, gegrilde paprika, granny smith, geroosterde walnoten en een yoghurt-mierikswortel dressing
Salade met gegrilde kipfilet, granny smith, gekarameliseerde pecannoten en een dragondressing
gemengde salade met verse tempura garnalen, gegrilde paprika, Kalamata olijven, ei en chipotle saus
Italiaanse broodsalade met kerstomaatjes, komkommer, rode ui, kappertjes, olijven, basilicum en een Italiaanse dressing
burrata met gegrilde groene asperges, gefrituurde tuinbonen, ei, Parmezaan en basilicumolie
CARPACCIO
* Alle carpaccio's worden geserveerd met zuurdesem brood en boter
Runderlende met kappertjes, pijnboompitten, Parmezaan, rucola en truffelmayonaise
Huisgemarineerde zalm met kappertjes, pickles van rode ui, veldsla en een citroendressing
chioggia biet met ricotta di bufala, vijgen, pecannoten, veldsla en crème di balsamico
BROOD
met ambachtelijke ham, Beemster kaas en curry
met gegrilde kipfilet, little gem, bacon, ei, tomaat, cocktailsaus en chips
Geroosterd brood met geitenkaas, rode biet, gefrituurde basilicum, pecannoten en rode druiven
met licht pikant gemarineerde kipfilet, gebakken champignons, paprika, bosui en chilimayo
met runderlende, kappertjes, pijnboompitten, Parmezaan, rucola en truffelmayonaise
met runder pastrami, pickles van rode ui, kerstomaatjes, rucola en mosterddressing
met huisgemarineerde zalm, kappertjes, kerstomaatjes, veldsla en citroenmayonaise
met tonijnsalade, ui, Beemster kaas en gemengde salade
met ossenhaas, tomaat, augurk, gekarameliseerde ui, rucola en chilimayonaise
2 Bourgondische kroketten en grove mosterd
2 van Dobben kaas kroketten met grove mosterd
langzaam gegaard varkensvlees met coleslaw, jalapeno en een licht zoete BBQ saus
mix van zachte taco’s (Pulled Pork / gerookte makreel / Pulled jack fruit)
VOOR DE STEVIGE TREK (wordt geserveerd met verse friet)
brioche broodje / kip hotdog (jalapena-cheddar) /coleslaw, ketchup / mosterd / gebakken uitjes
Biologische bol / runderburger / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / oude Beemster / chipotle saus
Biologische bol / runderburger / little gem / gegrilde paprika / bacon / pickles van rode ui / taleggio / truffelmayo
Biologische bol / gegrilde kipfilet / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / oude Beemster / cocktailsaus