DINERKAART
Huisgemaakte gerechten bereid in onze houtskooloven
De dinerkaart bestaat uit kleine gerechten om te delen, maar je kunt ook een keuze maken uit de verschillende voor, hoofd en nagerechten. Veel gerechten worden bereid in onze houtskooloven. Uiteraard maken we gebruik van de beste ingrediënten en is bijna alles huisgemaakt.
OM MEE TE BEGINNEN
desem en meergranenbrood met kruidencrème en tapenade
SOEPEN
Tomaten uit de houtskooloven met crème fraiche, basilicumolie en croutons
VOORGERECHTEN
runderlende met kappertjes, broad beans, parmezaan, rucola en truffelmayonaise
huisgemaakte tempura garnalen met een licht zoete sesamsaus
klassieke steak tartaar met truffelmayonaise
salade met gebakken champignons, gorgonzola, croutons en balsamico
2 garnaalkroketten van de Croquetten Boutique met citroenmayonaise
geroosterde bloemkool met harissa, pompoen crème, Spaanse amandelen en granaatappelpitjes
burrata di bufala met serranoham, broad beans, rucola en balsamico
selectie van vlees, vis en vegetarisch
BURGERS
* Alle burgers worden geserveerd met verse friet
brioche bol / runderburger / sla / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / kaas / chipotle saus
brioche bol / runderburger / little gem / gegrilde paprika / pickles van rode ui / taleggio / truffelmayonaise
brioche bol / gegrilde kipfilet / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / kaas / chilimayonaise
brioche bol / vegaburger / little gem / tomaat / gekarameliseerde ui / kaas / chipotle saus
HOOFDGERECHTEN
zeer malse biefstuk met mediterrane aardappelpuree en een rode wijnsaus met chorizo
huisgemaakte licht pikante ribs met verse friet en chipotle saus
klassieke steak tartaar met verse friet en truffelmayonaise
wisselend visgerecht
gefrituurde kabeljauw in bierbeslag met verse friet en tartaarsaus
stoofvlees van het Iberico varken in een licht pittige tomatensaus met mediterrane aardappelpuree
verse ravioli met salieboter
saté van varkenshaas met pindasaus, atjar en verse friet
ovenschotel met lamsgehakt, groenten en aardappelpuree, gegratineerd met cheddar
ovenschotel met vegetarisch gehakt, groenten en aardappelpuree, gegratineerd met cheddar
BIJGERECHTEN
GERECHTEN OM TE DELEN:
VLEES
getrancheerde steak met rucola, extra vergine olijfolie en parmezaan
stoofvlees van het Iberico varken in een licht pittige tomatensaus
spiesjes van kippendij, gemarineerd met een licht zoete sesamsaus
2 hamburgertjes met sla, pickles van rode ui, kaas en truffelmayo
Griekse lamsgehaktworstjes met tzatziki
kroketjes (maandelijks wisselend)
pinsa met San Marzano tomaten, serranoham, Spaanse geitenkaas, kerstomaatjes en rucola
VIS
tempura garnalen met licht zoete sesamsaus
kroketjes (maandelijks wisselend)
gefrituurde inktvisringen met tartaarsaus
gebakken garnalen (pittig) in sherry
pinsa met San Marzano tomaten, huisgemarineerde zalm, kappertjes, pickles van rode ui, crème fraîche en rucola
VEGETARISCH
geroosterde bloemkool met harissa, pompoen crème, Spaanse amandelen en granaatappelpitjes
gebakken champignons in knoflookolie
gefrituurde taleggio met dadelstroop
geroosterde aardappeltjes in de schil met salsa brava
2 vega hamburgertjes met sla, pickles van rode ui, kaas en truffelmayonaise
3 verschillende pinchos (wisselend van de chef)
San Marzano tomaten, taleggio, knoflook champignons, truffeltapenade, rucola en parmezaan
DESSERTS
huisgemaakte cheesecake met frambozen sorbetijs en frambozen coulis
typisch Spaanse snack met chocoladesaus
huisgemaakt met vanille roomijs en gemalen kletskop
huisgemaakt met salted caramel ijs
vanille roomijs met warme chocoladesaus
een klassieke cocktail met een kick op basis van koffie, wodka en vanille, de perfecte cocktail voor na het diner