DINERKAART
Huisgemaakte gerechten bereid in onze houtskooloven
De dinerkaart bestaat uit kleine gerechten om te delen, maar je kunt ook een keuze maken uit de verschillende voor, hoofd en nagerechten. Veel gerechten worden bereid in onze houtskooloven. Uiteraard maken we gebruik van de beste ingrediënten en is bijna alles huisgemaakt.
OM MEE TE BEGINNEN
Desem broodjes (wit & meergranen) met kruidenboter en aioli
SOEPEN
Tomaten uit de houtskooloven met crème fraîche en croutons
VOORGERECHTEN
Runderlende met kappertjes, pijnboompitten, parmezaan, rucola en truffelmayonaise
(Als maaltijdsalade 19,95)
huisgemaakte tempura garnalen met een licht zoete sesamsaus
Tataar van zalm en avocado
Burrata di bufala met tomaatjes uit de oven en amandel
Botervis met pickles van rode ui, komkommer en een citroendressing
Slakken uit de oven met een kruidenroomsaus
Bruschetta met sardientjes, gegrilde paprika, rode ui en saffraanmayonaise
selectie van vlees, vis en vegetarisch
BURGERS
* Alle burgers worden geserveerd met verse friet
Biologische bol / runderburger / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / kaas / chipotle saus
Biologische bol / runderburger / little gem / gegrilde paprika / gekarameliseerde ui / taleggio / truffelmayonaise
Biologische bol / gegrilde kipfilet / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / kaas / cocktailsaus
Biologische bol / kabeljauwfilet / little gem / rode ui / jalapeño / tartaarsaus
HOOFDGERECHTEN
Keuze uit beurre de Paris, pepersaus & madeirasaus
Keuze uit beurre de Paris, pepersaus & madeirasaus
Keuze uit beurre de Paris, pepersaus & madeirasaus
Huisgemaakte licht pikante ribs met chipotle saus
Gefrituurde kabeljauw in tempura beslag met tartaarsaus
Saté van varkenshaas met pindasaus
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterd-dillesaus
Ravioli gevuld met garnalen en coquilles met een beurre blanc
Zoete aardappel met spinazie, geitenkaas, walnoten en honing
Gepaneerde kipfilet met citroenmayonaise en parmezaan
Vis, vlees of vega
BIJGERECHTEN
LOADED FRIES
Verse friet met truffelmayonaise, parmezaan en peterselie
Verse friet met pulled chicken, lente ui, geraspte kaas en srirachamayonaise
Verse friet met jackfruit rendang, zilveruitjes, ingelegde komkommer, gebakken uitjes en mayonaise
GERECHTEN OM TE DELEN:
VLEES
getrancheerde steak met rucola, extra vergine olijfolie en parmezaan
Dun gesneden Serranoham Gran Reserva (18 maanden gerijpt) met picos
Gehaktballetjes in tomatensaus
Spiesjes van kippendij, gemarineerd met een licht zoete sesamsaus
Hamburgertjes met sla, pickles van rode ui, oude kaas en truffelmayonaise
kroketjes (maandelijks wisselend)
Vers gegrilde chorizo met paprika en ui
Pinsa met San Marzano tomaten, mozzarella, Serranoham, parmezaan, tomaatjes uit de oven en rucola
VIS
tempura garnalen met licht zoete sesamsaus
Ravioli gevuld met garnalen en coquilles met een beurre blanc
Gefrituurde (mini) inktvisringen met tartaarsaus
Bruschetta met sardientjes, gegrilde paprika, rode ui en saffraanmayonaise
Botervis met pickles van rode ui, komkommer en een citroendressing
Spiesjes van mosselen met matarocco (Siciliaanse pesto)
Gefrituurde ansjovis met citroen
Pinsa met San Marzano tomaten, mozzarella, gerookte zalm, kappertjes, pickles van rode ui, crème fraîche en rucola
VEGETARISCH
Kaasje uit de oven met rozemarijn en honing
gebakken champignons in knoflookolie
gefrituurde taleggio met dadelstroop
geroosterde aardappeltjes in de schil met salsa brava
Bruschetta met burrata di bufala, tomaatjes uit de oven en verse basilicum
Spaanse groene pepers (niet heet)
Gegrilde groenten met een balsamico dressing
Pinsa met huisgemaakte pesto, gegrilde courgette, burrata di bufala, pijnboompitten, rucola, verse basilicum en parmezaan
DESSERTS
huisgemaakte cheesecake met frambozen sorbetijs en frambozen coulis
huisgemaakt met vanille roomijs en gemalen kletskop
huisgemaakt met salted caramel ijs
Huisgemaakte crème brûlée
vanille roomijs met warme chocoladesaus
Assorti kazen met noten, chutney en brood