DINERKAART
Huisgemaakte gerechten bereid in onze houtskooloven
De dinerkaart bestaat uit kleine gerechten om te delen, maar je kunt ook een keuze maken uit de verschillende voor, hoofd en nagerechten. Veel gerechten worden bereid in onze houtskooloven. Uiteraard maken we gebruik van de beste ingrediënten en is bijna alles huisgemaakt.
OM MEE TE BEGINNEN
Ambachtelijke desem broodjes met gezouten boter
SOEPEN
Tomaten uit de houtskooloven met crème fraiche, basilicumolie en croutons
huisgemaakte courgette soep met pimenton
VOORGERECHTEN
Burrata di bufala met serranoham, vijgen, pijnboompitten en crème di balsamico
Runderlende met kappertjes, pijnboompitten, Parmezaan, rucola en truffelmayonaise
Zalmtartaar van huisgemarineerde zalm en mieriksmayo
Huisgemarineerde diamanthaas met wakame, wasabi mayo en shiso purple
gemengde salade met gerookte makreel, rode bietjes, gegrilde paprika, granny smith, geroosterde walnoten en een yoghurt-mierikswortel dressing
gemengde salade met verse tempura garnalen, gegrilde paprika, Kalamata olijven, ei en chipotle saus
burrata met gegrilde groene asperges, gefrituurde tuinbonen, ei, Parmezaan en basilicumolie
plank met selectie van vlees, vis en vegetarisch
Verse Zeeuwse oesters (creuses) uit de Oosterschelde
verse Zeeuwse oesters (creuses) uit de Oosterschelde
BURGERS
* Alle burgers worden geserveerd met verse friet
biologische bol / runderburger / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / oude Beemster / chipotle saus
biologische bol / runderburger / little gem / gegrilde paprika / bacon / pickles van rode ui / taleggio / truffelmayonaise
biologische bol / gegrilde kipfilet / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / oude Beemster / cocktailsaus
vegaburger / little gem / gegrilde paprika / gekarameliseerde ui / oude Beemster / chilimayo
HOOFDGERECHTEN
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet of aardappelpuree
Biefstuk v/d haas met verse groenten en een bospaddenstoelensaus
Huisgemaakte licht pikante ribs met coleslaw en chipotle saus
gegrilde bavette met geroosterde oerwortels en een romige paprikasaus
Gegrilde zalm met groene asperges en wittewijnsaus
Italiaans groentegerecht met gefrituurde taleggio
reuzegarnalen van de plaat met aioli en een frisse salade
selectie van vlees en vis (vanaf 2 pers.)
BIJGERECHTEN
GERECHTEN OM TE DELEN:
VLEES
Getrancheerde ossenhaas met rucola, extra vergine olijfolie en Parmezaan
Pikante Spaanse worst van de plancha
Spiesjes van gemarineerde kipfilet en knoflooksaus
2 Mini burgers met little gem, pickles van rode ui, oude Beemster en truffelmayo
Tataki van diamanthaas met wakame, wasabi mayo en shiso purple
gefrituurde deegpasteitjes gevuld met pittig gehakt
VIS
Huisgemarineerde zalm met kappertjes, pickles van rode ui, veldsla en citroendressing
kabeljauwkroketjes met citroenmayonaise
Gefrituurde pijlstaartinktvis met tartaarsaus
gebakken garnalen in knoflookolie met citroenmayonaise
Zeeuwse mosselen in een mediterrane tomatensaus
gefrituurde deegpasteitjes gevuld met tonijn
VEGETARISCH
Gegrilde groenten met extra vergine olijfolie en Aceto Balsamico
Traditionele Spaanse omelet
gebakken champignons in knoflookolie
Geroosterd brood met geitenkaas, chioggia biet, gefrituurde basilicum, pecan noten en rode druiven
Gefrituurde aardappeltjes met salsa brava en peterselie
Oven geroosterde paprika en tomaten met zwarte olijven gemarineerd met kruiden
DESSERTS
Huisgemaakte cheesecake met frambozen sorbetijs en frambozen coulis
Huisgemaakte tiramisu met vanille roomijs en crunchy hazelnoten
Huisgemaakte chocolade brownie met salted caramel ijs
3 Bolletjes ijs met slagroom
eigen keuze uit de gebaksvitrine
Selectie van binnenlandse en buitenlandse kazen met vijgencompote en notenbrood