DINERKAART
Huisgemaakte gerechten bereid in onze houtskooloven
De dinerkaart bestaat uit kleine gerechten om te delen, maar je kunt ook een keuze maken uit de verschillende voor, hoofd en nagerechten. Veel gerechten worden bereid in onze houtskooloven. Uiteraard maken we gebruik van de beste ingrediënten en is bijna alles huisgemaakt.
OM MEE TE BEGINNEN
Petit boules met kruidenboter en aioli
SOEPEN
Tomaten uit de houtskooloven met crème fraîche en croutons
VOORGERECHTEN
Runderlende met kappertjes, pijnboompitten, parmezaan, rucola en truffelmayonaise
Gerookte zalm met kappertjes, pickles van rode ui, crème fraiche en rucola
Huisgemarineerde babytop met wakame, wasabimayonaise en shiso purple
Slakken uit de oven met een kruidenroomsaus
Bruschetta met burrata di bufala, tomaatjes en verse basilicum
Selectie van vlees, vis en vegetarisch
BURGERS
* Alle burgers worden geserveerd met verse friet
Biologische bol / runderburger / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / kaas / chipotle saus
Biologische bol / runderburger / little gem / gegrilde paprika / gekarameliseerde ui / provolone / truffelmayonaise
Biologische bol / gegrilde kipfilet / little gem / tomaat / bacon / gekarameliseerde ui / oude Beemster / cocktailsaus
Vraag een van onze collega’s naar deze speciale burger
HOOFDGERECHTEN
Kogelbiefstuk met een saus naar keuze (beurre de Paris, pepersaus, stroganoffsaus)
Biefstuk van de haas met een saus naar keuze (beurre de Paris, pepersaus, stroganoffsaus)
Stoofvlees van het Iberico varken in een licht pittige tomatensaus
Huisgemaakte licht pikante ribs met chipotle saus
Gefrituurde kabeljauw in tempura beslag met tartaarsaus
Saté van varkenshaas met pindasaus
Zalmfilet op oosterse wijze met bosui, chilipeper en quinoa
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met salieboter
Gegrilde bloemkoolsteak met harissa, pompoen crème en Spaanse amandelen
Gepaneerde kipfilet met citroenmayonaise en parmezaan
BIJGERECHTEN
LOADED FRIES
Verse friet met truffelmayonaise, parmezaan en peterselie
Verse friet met stoofvlees van het Iberico varken in een licht pittige tomatensaus
GERECHTEN OM TE DELEN:
VLEES
Getrancheerde steak met rucola, pijnboompitten, extra virgine olijfolie en parmezaan
Huisgemarineerde Babytop met wakame, wasabi mayonaise en shiso purple
Gehaktballetjes in tomatensaus
Spiesjes van kippendij, gemarineerd met een licht zoete sesamsaus
Hamburgertjes met sla, pickles van rode ui, oude Beemster en truffelmayonaise
Romige Cecina & piquillo peper kroketjes
Serranoham Gran Reserva (18 maanden gerijpt) met picos
VIS
Garnalen in knoflookolie
Romige kabeljauw kroketjes
Gefrituurde (mini) inktvisringen met tartaarsaus
Zalmfilet op oosterse wijze met bosui, chilipeper en zwarte rijst
Slakken uit de oven met een kruidenroomsaus
Gerookte zalm met kappertjes, pickles van rode ui, crème fraîche en rucola
VEGETARISCH
Kaasje uit de oven met rozemarijn en honing
gebakken champignons in knoflookolie
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met salieboter
Spaanse aardappeltjes met salsa brava
Bruschetta met burrata di bufala, tomaatjes en verse basilicum
Gegrilde bloemkool met harissa, pompoen crème en Spaanse amandelen
Pinchos met Spaanse omelet en pimientos de padron
DESSERTS
huisgemaakte cheesecake met frambozen sorbetijs en frambozen coulis
huisgemaakt met vanille roomijs en gemalen kletskop
huisgemaakt met salted caramel ijs
Huisgemaakte crème brûlée
Assorti kazen met noten, chutney en brood